Sider:

Book en tid

Prøv selv hvad en gratis snak kan gøre for dig.

Se bookingkalenderen her

Tilbud til virksomheder

Læs meget mere her

Månedlige tips til arbejdslivet - tilmeld dig her:
.
.

Nyhedsbrev på arbejde

Heldige køber

I går underskrev jeg slutsedlen til mit hus. Det har stået til salg siden juni i fjor, og salget er en lettelse. Alligevel græder jeg. Det begyndte, da køber, lige efter at han havde sat sin underskrift (og efter jeg havde sat min), sagde: ‘Jeg forstår simpelthen ikke hvordan du kan sælge det dejlige sted’.

Naturen lige uden for døren, lysindfald fra 180 grader i stuen. Varme gulve, lige ved stationen, 5 minutters langsom gang fra badestrand og fuglereservat. Ja, jeg græder. Finder jeg nogensinde så godt et etui igen?

Men børnene er ikke børn længere, og 23 år i Svenstrup er ved at blive rundet af. Forude venter mere selvforsyning, mere kæreste, mere fællesskab og mere bæredygtighed. Men fremtiden er indhyllet i tåge, mens fortiden står lysende skarpt.

De næste måneder bliver én lang afskedsceremoni. Festligt og glædeligt – og gribende sørgeligt. Heldige jeg, der har valget og selv har besluttet. Heldige jeg, der har haft de seneste 7½ år på denne vidunderlige plet. Der har sprunget ud fra det kendte, singlefamilien, det rengøringsvenlige hjem, den sikre økonomi – og har grund til tillid til at jeg lander blødt, selvom jeg ikke kan se hvor.

Heldige køber, der er klar til at nyde verdens dejligst frimærke.

Share on Facebook

Comments are closed.