Sider:

Book en tid

Prøv selv hvad en gratis snak kan gøre for dig.

Se bookingkalenderen her

Tilbud til virksomheder

Læs meget mere her

Månedlige tips til arbejdslivet - tilmeld dig her:
.
.

Nyhedsbrev på arbejde

Feedback og referencer

Det har mine kursister skrevet:

  • Et vidunderligt, åbent, omsorgsfuldt, ikke-dømmende miljø til at undersøge hvad der driver konflikter og nye tilganGør din klagere til allierede kursusge og metoder til konfliktløsning.  Robert Langham.
  • Hvis du ikke kan udtrykke dine behov og bærer på indre konflikter, hvordan kan du så forholde dig til andre? Dominique Quere.
  • Jeg kunne virkelig godt lide hvordan give & tage imod foregik med medfølelse, følsomhed og humor. Rhonda.
  • En intensiv workshop hvor jeg lærte/ kom i tanker om hvordan jeg kan forbinde mig med mine egne og andres behov. Brigitte Sheung.
  • Kommunikation der spreder lys i mørket. Gitte L.
  • Det vildeste er at lære at turde mærke folk med sit hjerte i stedet for at forsøge at forstå dem med hjernen. Sigrun G.
  • Bringer meget af det jeg har hørt og læst til et konkret og gørbart plan. Sandra Grenolet.
  • At være allermest dig selv er det mest berigende du kan give dig selv – og verden. Benedetta Barabino.
  • Autentisk – virkelig. Tak, tak. Simon.

Coaching og mediation:

Anniliva L.: Sjovt/frydefuldt, lærerigt, knald hamrende hårdt og belivende.

Elena B.: Jeg var imponeret over hvor dybt vi kunne arbejde i vores en-times samtaler. Jeg følte din faste tilstedeværelse og kloge guidning samtidig med friheden til at træffe mine egne valg. Vores coachingsamtaler var en mulighed for mig til at udfolde min indre sandhed, se ærligt og åbent på den og bruge værdien i den til at definere mine næste skridt i livet”

Annette V.: “Det var en meget behagelig form for mediationsmetode, fordi man både får lyttet til den anden og til sig selv og mærker, hvad der kommer af reaktion på de indre linier. Jeg følte mig meget tryg, og det er helt fantastisk så mange nuancer af vores talte og utalte budskaber, du får fanget undervejs og viderebragt.”

Gitte N.: “Gennem dine spørgsmål opdagede jeg, hvad der muligvis har holdt mig tilbage for at lytte, nemlig angsten for derved at føle mig tvunget til at tage hensyn, og opfylde den andens behov på bekostning af mine egnen. Det er stort når den slags pludselig står der og lyser for én. ”

Marie S.: “Før vi startede samtalerne med dig, var vores indbyrdes samvær præget af skrøbelighed og usikkerhed for hvornår den næste konflikt ville opstå. Undervejs i forløbet med dig, fik vi snakket om nogle ting, som måske kan være årsagen til at vores familieliv er præget af konflikter og skænderier. Det har vi aldrig rigtig gjort sammen før, og det virkede rigtig godt at finde frem til de mulige årsager til vores problemer – sammen.
Jeg fornemmer, at både min søster og min mor har forstået girafsproget og tager det til sig – og det er godt.
Jeg selv tænker også på det, og jeg fornemmer et håb i os alle om at vi måske nu kan få det bedre.”

..

 

 

Share on Facebook