Sider:

Book en tid

Prøv selv hvad en gratis snak kan gøre for dig.

Se bookingkalenderen her

Tilbud til virksomheder

Læs meget mere her

Månedlige tips til arbejdslivet - tilmeld dig her:
.
.

Nyhedsbrev på arbejde

Kurser

Kurser afholdes efter aftale med uddannelsessteder, institutioner og virksomheder. Herunder kan du se de mest populære. Kurser designes efter deltagernes ønsker.

Klar tale og ro indeni 10.-11. marts 2018

To dages intro til Ikkevoldelig Kommunikation  . LæPeaceByHearts mere om kursets indhold, pris og tilmelding her.

 Udfold den, du er

Tre dage hvor du lærer at sige og modtage et nej, blive fortrolig med din egen og andres vrede og komme dybere ned i behovenes levende verden. Forudsætning: ‘Klar tale og ro indeni’ eller et tilsvarende grundkursus i Ikkevoldelig Kommunikation på mindst to dage.

Afholdes på forespørgsel når der er mindst otte deltagere.  Læs mere om kursets indhold her.

Mission: Fred.

2 weekender helliget at skabe forsoning – forsoning indeni og forsoning med andre, som du er i konflikt med, eller hvor du ønsker at bidrage til at andre, der har en konflikt med hinanden, finder fred og løsninger.

Du lærer grundprincipperne i mediation, som er de samme hvad enten det er småbørn eller kolleger, der ikke kan enes. Du øver også hvordan du byder også dine egne indre dømmende stemmer velkommen, og lærer hvordan du kan få fred med din indre kritiker.

Forudsætninger: Deltagelse i et kurset ‘Udfold den du er’ eller tilsvarende kursus i Ikkevoldelig Kommunikation hos en anden træner, foruden nogen øvelse i at bruge principperne i IVK i hverdagen.

Lad mig det vide hvis du er interesseret; kurset oprettes når der er minimum 8 deltagere.

Flere kurser

Se flere kurser på Center for Nonviolent Communication’s hjemmeside. Det er den internationale organisation, som alle certificerede trænere er medlemmer af og bruger til annoncering af kurser i Danmark og over hele verden.

Fælles for kurser med IVK-indhold:

Du vil lære nogle enkle redskaber til den livslange proces at mærke dig selv bedre og få kontakt og fred med dine nærmeste og andre mennesker, også dem, der udfordrer dig. IVK handler ikke om at ‘tale pænt’. Hånd i hånd med den imødekommende kontakt går modet til at udtrykke dig ærligt, hvor du efterhånden lærer hvordan du kan leve og formulere dig i overensstemmelse med dine værdier uden at tilpasse dig andres forventninger, og bidrage til at finde løsninger, der virker bedst muligt for alle involverede.

IVK er en selverkendelsesproces og samtidig et redskab til kommunikation. Som ethvert andet sprog er det en proces at lære, og der skal både opmærksomhed og øvelse til for at det bliver flydende. Du vil opdage, at hvad der begyndte med at være en kommunikationsmetode åbner for sider af dig selv, som du måske ikke har haft adgang til før, og som resulterer i øget livskraft, mere tydelighed og retning, og spontan medfølelse med dig selv og andre.

Jeg opretter løbende kurser. Send mig en email hvis du gerne vil orienteres om næste kursus. Hvis du kan samle mindst 8 personer foruden dig selv, opretter jeg gerne et grundkursus i din by. Hvis du vil påtage dig at organisere kurset, kan du deltage gratis – og tage en ekstra deltager med uden betaling.

 

Share on Facebook