Sider:

Book en tid

Prøv selv hvad en gratis snak kan gøre for dig.

Se bookingkalenderen her

Tilbud til virksomheder

Læs meget mere her

Månedlige tips til arbejdslivet - tilmeld dig her:
.
.

Nyhedsbrev på arbejde

Kurser

Kurser afholdes efter aftale med uddannelsessteder, institutioner og virksomheder. Herunder kan du se de mest populære. Kurser designes efter deltagernes ønsker.

Tal, så andre lytter. Lyt, så andre taler.

Et kursus på 20 timer i grundlæggende Ikkevoldelig Kommunikation. LæPeaceByHearts mere om kursets indhold, pris og tilmelding her. Ønsker du friplads? Arranger et kursus. Kontakt mig her.

 Udfold den, du er

21 timer hvor du lærer at sige og modtage et nej, blive fortrolig med din egen og andres vrede og komme dybere ned i behovenes levende verden. Forudsætning: ‘Tal så andre lytter’ eller et tilsvarende grundkursus i Ikkevoldelig Kommunikation på mindst 20 timer.

Afholdes på forespørgsel når der er mindst seks deltagere.  Læs mere om kursets indhold her.

Mission: Fred.

28 timer over 2 weekender.

Dette kursus er helliget at skabe forsoning. Vi lærer grundprincipperne i mediation. Hvad enten det er småbørn eller kolleger, der ikke kan enes, lærer du hvordan du indgår som konstruktiv tredjepart i andres konflikt. Vi byder vore egne indre dømmende stemmer velkommen og lærer hvordan vi kan få fred med vores indre kritiker.

Forudsætninger: Deltagelse i et kurset ‘Udfold den du er’ eller tilsvarende hos en anden træner samt øvelse i at bruge principperne i Ikkevoldelig Kommunikation i hverdagen.

Lad mig det vide hvis du er interesseret; kurset oprettes når der er minimum 6 deltagere.

Flere kurser

Se flere kurser på LIVKOMs hjemmeside

Fælles for kurser med IVK-indhold:

Du vil lære nogle enkle redskaber til at få kontakt og fred med dig selv, dine nærmeste og dem, der udfordrer dig. IVK handler ikke om at ‘tale pænt’. Hånd i hånd med den imødekommende kontakt går modig ærlighed, hvor du efterhånden lærer hvordan du kan udtrykke dig klart uden at tilpasse dig andres forventninger, og stå op for dig selv.

Som ethvert andet sprog er det en proces at lære, og der skal både opmærksomhed og øvelse til for at det bliver flydende. Du vil opdage, at hvad der begyndte med at være en kommunikationsmetode åbner for sider af dig selv, som du måske ikke har haft adgang til før, og som resulterer i øget livskraft, mere tydelighed og retning og spontan medfølelse med dig selv og andre.

Jeg opretter løbende kurser. Send mig en email hvis du gerne vil orienteres om næste kursus. Hvis du kan samle mindst 8 personer foruden dig selv, opretter jeg gerne et grundkursus i din by. Hvis du vil påtage dig at organisere kurset, kan du deltage gratis – og tage en ekstra deltager med uden betaling.

 

Share on Facebook