Sider:

Book en tid

Prøv selv hvad en gratis snak kan gøre for dig.

Se bookingkalenderen her

Tilbud til virksomheder

Læs meget mere her

Månedlige tips til arbejdslivet - tilmeld dig her:
.
.

Nyhedsbrev på arbejde

Om Pernille Plantener

Jeg er mennesket bag PeaceByheart.BusinessByHeart Jeg er født 1962 og har siden teenage-årene været draget mod at lære mig selv og andre at kende – rigtigt at kende, at nå ind til det sted, hvor der er mere, der forbinder end adskiller os. Min formelle uddannelse begyndte på universitetet, som jeg forlod og i stedet valgte et svendebrev inden for økologisk landbrug, som jeg sidenhen supplerede med en teoretisk overbygning. Jeg har i en årrække arbejdet som økologirådgiver, projektleder, proceskonsulent og leder. Jeg blev certificeret træner i Ikkevoldelig Kommunikation i 2011. Uddannet coach i 2012. Selvstændig konsulent fra 2013. Mentor coach 2014. Har studeret hos bl.a. Marshall Rosenberg, Sarah Peyton og Guthrie Sayen.

Jeg er mor til voksne børn, fredeligt fraskilt og gift igen. Jeg bor på Stevns i et modent bofællesskab baseret på permakultur og bæredygtighed.

Udover individuel coaching og mægling underviser jeg private og virksomheder i coaching-færdigheder. Det foregår gennem konsulentvirksomheden BusinessByHeart, hvor jeg tillige leder projekter og tilbyder forandringsprocesser.

Tættere på hinanden – og os selv

Jeg har en stærk vision om en mere bæredygtig verden, hvor vi kan få opfyldt vores behov uden det forhindrer andre i at få deres behov opfyldt. Det omfatter omsorg for naturen, klimaet, vores omverden, hinanden og os selv.

Jeg tror, at verden omkring os er en afspejling af hvordan det er fat med os mennesker. Jeg ser en verden med ulighed. Hvor hudfarve og oprindelsessted er afgørende for de muligheder, et menneske har. I den privilegerede verden har vi enorme udgifter til militær og fokus på at beskytte vores privilegier. Jeg ser også en verden, hvor både natur, dyr og mennesker tørster efter omsorg. Jeg drømmer om at alle de ressourcer, der bruges på at sikre os og holde os adskilte fra ‘de andre’ omfordeles til at sikre en fredelig verden for os alle med lige adgang til ressourcer.

Hjemmearbejdet er vigtigt. Forsoning i vores indre liv er forudsætningen for at vi kan skabe anderledes fællesskaber. Når vi er sikkert hjemme i os selv, bliver det muligt at rykke tættere på andre og forstå, hvad der driver dem. Det smitter, og i dette rum kan respektfulde, kreative, holdbare løsninger fødes.

Skriv dine ønsker til mig her - og hør om jeg kan hjælpe dig.

 

Share on Facebook