Sider:

Book en tid

Prøv selv hvad en gratis snak kan gøre for dig.

Se bookingkalenderen her

Tilbud til virksomheder

Læs meget mere her

Månedlige tips til arbejdslivet - tilmeld dig her:
.
.

Nyhedsbrev på arbejde

Foredrag på girafsprog

Skab diskussion og engagement. Et foredrag på girafsprog sætter gang i snakketøjet. Egnet til arbejdspladsen, foreningen og klubben.

Ved temamøder kommer jeg med et oplæg, og derefter skaber deltagerne indholdet sammen gennem dialog, diskussion og øvelser. Lad dig inspirere her på sitet og ring og få en snak.

Slut fred med Jante

Luk munden på den indre kritiker. Det siger helseguruer og virksomhedscoaches som Chris McDonald og Søren Holmgren. Men hvordan?Dialog med den indre Jante Jeg kan overdøve den indre Jante, tale den imod eller true den til tavshed, men hver gang jeg vender ryggen til den, er den igen i gang.

I dette muntre foredrag krydret med anekdoter fra mit eget liv giver jeg et how-to-do bud på hvordan vi alle kan slutte fred med den indre Jante og bruge dens opdæmmede energi kreativt i vores liv.

Bag ethvert negativt budskab gemmer der sig et ønske om at berige livet. Jante vil fortælle os noget – hvis vi forstår at afkode dens bistre sprog, kan vi frisætte og bruge dens livskraft. Girafsprog på foredragsform.

Stræk jer, græsrødder!

En grøn, retfærdig og meningsfuld verden – det vil vi! Hvorfor bruger vi så kræfterne på interne stridigheder i de frivillige organisationer?

‘There is no such thing as a free lunch’ – og heller ikke noget, der hedder gratis arbejde. Det er en af grundene. I dette foredrag inspirerer jeg tilhørerne til at se på konflikter på en ny måde – som containere med næringsstoffer, der kan tilføre vores fælles sag fornyet grokraft.

Få inspiration til at tackle kværulanten, den magelige, den urealistiske drømmer og lyseslukkeren og omsætte  konflikterne til fælles begejstring. Dette foredrag følges rigtig godt op af en workshop, hvor det, der brænder på, kan komme på bordet.

Bundvending – 3 tips til et velfungerende team

Alle taler om at noget ikke fungerer og ingen gør noget ved det. Deadlines er for snævre, medarbejderne bliver ikke inddraget, oplæringen af de nye hænger på den samme, eller procedurerne er uklare.

Klart er det, at det er svært at stille sig op og gøre noget ved det. Hvor svært det er, og hvordan vi gør det alligevel giver jeg nogle tips og tricks til i foredraget Bundvending – 3 tips til et velfungerende team.

Læs mere om behovsbaseret kommunikation på arbejdspladsen her.

Ring og hør nærmere på 2543 2921.

 

Share on Facebook